Atelier aplicat cu Tudor MIHAI – antreprenor, startup mentor & business innovation consultant.
1,500 RON = Early Bird (21/02 – 15/03)
2,000 RON = General Admission (16/03 – 29/03)
2,500 RON = Late Admission (30/03 – 02/04)
– 20 locuri disponibile –
Citește mai jos…
Dutch Design Thinking este un proces de inovare în trei pași (înțelegerea problemei, găsirea soluției, modelul de business), cu scopul de a oferi structură și claritate atunci când vrem să găsim soluții pentru rezolvarea unei probleme complexe, împreună cu un grup sau echipă. Poți citi mai multe despre proces aici.
Trăim într-o lume în care tehnologia evoluează exponențial, situație ce crează noi posibilități, deschide noi drumuri și experiențe, dar o dată cu asta intervin și provocări cu care societatea nu s-a mai confruntat până acum. Așadar, într-o era dominată de schimbare și necunoscut, trebuie să fim pregătiți să facem față unor situații neprevăzute și să știm cum să identificăm probleme pentru a le transformă în oportunități.
Un lucru este cert – avem nevoie de un nou set de aptitudini față de cel cu care am fost învățați pentru a face față provocărilor complexe, atât din mediul de afaceri, cât și din mediul social. Conform studiilor, o parte dintre aptitudinile necesare anilor 2020, pe care le vom practică în atelier, sunt: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gândirea critică, creativitate, inteligență emoțională, coordonarea cu ceilalți.
Prin expunerea participanților într-o experiență reală, lucrând asupra unui caz de actualitate, vom experimenta o nouă metodă de lucru ce face colaborarea dintre mebrii mai eficientă. O parte din sesiune va fi de tip „masterclass„, în care se va oferi informația teoretică, urmând că apoi această să se pună în practică. Folosind la curs această metodă, vei ști să o folosești la rândul tău atunci când vei avea nevoie.
1,500 RON = Early Bird (21/02 – 15/03)
2,000 RON = General Admission (16/03 – 29/03)
2,500 RON = Late Admission (30/03 – 02/04)
Despre Facilitator
Tudor MIHAI (Cluj-Napoca, RO)
Facilitatorul acestui atelier este Tudor Mihai (LinkedIn), fondatorul celei mai noi agenții de inovație din Cluj-Napoca, Innovating Society.
Înainte de asta, a lucrat în Olanda timp de 5 ani, unde a ajutat companii să inoveze modele de business și să scoată pe piață noi produse. A urmat studii de business innovation și antreprenoriat, a deschis prima afacere in 2016, după care s-a specializat pe facilitare și training de Design Thinking si Lean Startup pentru antreprenori in devenire, companii mici și corporate.
Tudor a lucrat ca și consultant de inovație cu companii din industria financiară, retail si producție, a condus proiecte de economie circulară și a rezolvat probleme pentru sectorul public și ONG-uri.
Am pregătit 2 pagini de informații ușor de digerat și un studiu de caz util.