Workshop

Trend-Driven Innovation

Fii în pas cu tendințele pieței și creează azi produsele de mâine

Binoculars logo for Opportunity Scan Services.

Chiar trebuie sa ma pregatesc pentru viitor?

Din cauza evoluției rapide a tehnologiei, inovarea devine tot mai accesibilă și din ce în ce mai multe companii apar pe piață pentru a schimba modele de afacere ce au mers foarte bine timp îndelungat. Dacă până acum se putea prezice o direcție a unei companii pe 10 ani, acum nu putem fi siguri nici ce se va întâmplă peste 2 ani. Dacă nu ești pregătit să oferi o soluție pentru nevoile moderne ale consumatorilor, atunci vor veni alte companii să o facă. De aceea inovația devine obligatorie, iar accesul la informație ne da voie să analizăm tendințele piețelor și să descoperim noi oportunități pentru a rămâne relevanți într-un mediu ce se transformă rapid.

Pentru cine?

Informația înseamnă putere și oferă oportunități pentru cei care vor să înceapă o afacere, fiindcă vor veni cu soluții relevante pentru viitor, iar la fel de utilă este pentru companii deja existente ce caută să creeze acel nou produs sau serviciu care ii va diferenția de competitori și ține în pas cu ultimele așteptări ale clienților.

Trend Driven Innovation Canvas.

Metoda de lucru:

Spre deosebire de workshop-uri, training-ul nu pune accentul atât de mult pe rezolvarea unei probleme specifice ci oferă o serie de exerciții menite să antreneze gândirea creativă și să ofere o structura pentru a ajunge cât mai repede la rezultatul potrivit. Vom explora o bază de date de tendințe la nivel global și din industrie și vom învață cum să identificăm oportunități.

Cu ce pleci acasă:

• Identificarea tendințelor la nivel mega, macro, micro

• Metodă de lucru pentru identificarea oportunităților 

• Oportunități de inovare ce răspund așteptărilor moderne ale consumatorilor

• Baza de date pentru a fi la curent cu ultimele tendințe

• Sistem de colectare a informațiilor pentru a clasifică oportunitățile

Vrei ceva mai cuprinzător?

Trend Driven Innovation Canvas.

Vrei ceva mai cuprinzător?

Spre deosebire de workshop-uri, ce au că scop rezolvarea unei probleme specifice în doar câteva zile, consultanța presupune întâlniri regulate pe o perioada mai lungă, ceea ce permite atenție la detalii și un progres susținut la standarde ridicate.

People Shaking Hands representing Innovating Society's Consulting services.

Nu ai găsit ce trebuie?

Vezi și celelalte workshop-uri și training-uri. Lean Start-Up este pentru crearea și testarea conceptelor în faza inițială, Business Model Innovation găsește modele de afacere adaptate la cerințele moderne și Design Sprint găsește soluții inovative la probleme complexe.

Vrem să discutăm. Spune-ne despre afacerea ta.

Ne poți scrie și pe Facebook

Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.
Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.