Workshop

Lean Start-Up

Pentru succes din prima încercare la început de afacere sau de noi idei

De ce mă interesează?

Când începi o nouă afacere sau lansezi un produs nou, trebuie să fii sigur că vei avea clienţi dispuşi să plătească pentru ceea ce ai tu de oferit. 90% dintre start-up-uri eşuează fiindcă scot pe piaţă produse sau servicii de care lumea nu are nevoie. Cel mai probabil eşti îndrăgostit de ideea ta şi crezi că acelaşi lucru se va întâmpla şi în rândul consumatorilor, însă doar dovezile clare pot dovedi cât de dorit este un produs. Fără presupuneri! O idee, oricât de bună ar părea, trebuie testată cu grupul ţintă de consumatori, altfel pot apărea surprize neplăcute!

Pentru cine?

Pentru antreprenori care au început o afacere şi vor să se asigure că sunt pe drumul cel bun, pentru cei care vor să înceapă o afacere şi vor să afle care este drumul cel bun şi pentru companii cu experienţă care vor să îşi valideze ideile sau să exploreze idei noi şi să descopere noi pieţe şi noi oportunităţi de dezvoltare.

Metoda de lucru:

Cea mai bună metodă de a învăţa este prin punerea în practică a teoriei. Noi te încurajăm să faci greşeli  – cât mai repede şi lipsit de costuri nedorite – pentru a învăţa din ele. Vei învăţa cum să pui întrebările corecte pentru a afla cine sunt clienţii tăi şi ce nevoi au, pentru ca mai apoi să creezi un prototip pe care îl vei testa şi îmbunătăţi pâna va deveni soluţia perfectă. Vei pleca de la noi nu doar cu o idee, ci cu un produs tangibil, o prezentare a ideii sub formă de pitch şi un plan de implementare.

Cu ce pleci acasa:

Cunoaştere aprofundată a segmentelor de clienţi pentru care vei vinde

Cunoaşterea problemelor şi nevoilor acestora

O idee de afacere care v-a funcţiona garantat, pentru că a fost validată

Un prototip tangibil al produsului sau serviciului pe care vrei să îl vinzi

Feedback real de la clienţi, ce poate fi folosit pentru îmbunătăţirea soluţiei

O prezentare/pitch pe care o poţi susţine în faţa investitorilor

Diploma de participare sub marca Innovating Society pentru cursul de Lean Start-up

Vrei ceva mai cuprinzator?

leanstart

Vrei ceva mai cuprinzător?

Spre deosebire de workshop-uri, ce au că scop rezolvarea unei probleme specifice în doar câteva zile, consultanță presupune întâlniri regulate pe o perioada mai lungă, ceea ce permite atenție la detalii și un progres susținut la standarde ridicate.

Nu ai găsit ce trebuie?

Vezi și celelalte workshop-uri și training-uri. Trend-Driven Innovation analizează tendințele pieței și descoperă noi oportunități, Business Model Innovation găsește modele de afacere adaptate la cerințele moderne și Training-ul Design Thinking Fundamentals se adresează liderilor pentru a învață procesul care stă la baza celor mai inovative idei.

Vrem să discutăm. Spune-ne despre afacerea ta.

Ne poți scrie și pe Facebook

Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.
Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.