3-4 Aprilie, ClujHub

Dutch Design.Thinking

Fast-Track, 2-Day Training

Atelier aplicat cu Tudor MIHAI – antreprenor, startup mentor & business innovation consultant.

1,500 RON = Early Bird (21/02 – 15/03)

2,000 RON = General Admission (16/03 – 29/03)

2,500 RON = Late Admission (30/03 – 02/04)

– 20 locuri disponibile –

Citește mai jos…

Vei reuși să…

Alex Spiridon

CEO
După workshop-ul de Dutch Design Thinking am reușit să identificăm o nevoie ascunsă pe care nu știam că o au clienții noștri și am venit cu un nou produs pentru aceștia. Dupa curs, am trecut printr-un proces de îmbunătățire a ideii, până când aceasta a devenit ceea ce își doreau clienții.

Mihaela Romila

Marketing Manager
M-a surprins că la atelierul organizat de Tudor au participat oameni din diverse medii profesionale, iar prin a lucra cu aceștia pe o problema, am ajuns la niște idei cu care nu aș fi venit în mod obișnuit. De asemenea, am început să aplic metodă și la locul de muncă, atunci când avem de luat decizii în grup.

Razvan Constantin

Project Manager
Sesiunile de strategie cu echipa au devenit mult mai ușoare și eficiente. Acum, reușim să prioritizăm activitățile și să adunăm idei de la mai multă lume din companie. Am ajuns să comunicăm mai ușor și mai distractiv. A fost o experiență care ne-a schimbat modul de lucru si de a gândi.

Dutch Design.Thinking este …

Dutch Design Thinking este un proces de inovare în trei pași (înțelegerea problemei, găsirea soluției, modelul de business), cu scopul de a oferi structură și claritate atunci când vrem să găsim soluții pentru rezolvarea unei probleme complexe, împreună cu un grup sau echipă. Poți citi mai multe despre proces aici.

Vei trece prin proces utilizând:

Prețul acestui curs include:

Mai mult …

⏰ 1. Vei aplica o gândire antreprenorială

Trăim într-o lume în care tehnologia evoluează exponențial, situație ce crează noi posibilități, deschide noi drumuri și experiențe, dar o dată cu asta intervin și provocări cu care societatea nu s-a mai confruntat până acum. Așadar, într-o era dominată de schimbare și necunoscut, trebuie să fim pregătiți să facem față unor situații neprevăzute și să știm cum să identificăm probleme pentru a le transformă în oportunități.

📚 2. Vei dobândi un nou set de aptitudini

Un lucru este cert – avem nevoie de un nou set de aptitudini față de cel cu care am fost învățați pentru a face față provocărilor complexe, atât din mediul de afaceri, cât și din mediul social. Conform studiilor, o parte dintre aptitudinile necesare anilor 2020, pe care le vom practică în atelier, sunt: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gândirea critică, creativitate, inteligență emoțională, coordonarea cu ceilalți.

🎲 3. Vei învața rapid, prin exerciții aplicate

Prin expunerea participanților într-o experiență reală, lucrând asupra unui caz de actualitate, vom experimenta o nouă metodă de lucru ce face colaborarea dintre mebrii mai eficientă. O parte din sesiune va fi de tip „masterclass„, în care se va oferi informația teoretică, urmând că apoi această să se pună în practică. Folosind la curs această metodă, vei ști să o folosești la rândul tău atunci când vei avea nevoie.

1,500 RON = Early Bird (21/02 – 15/03)

2,000 RON = General Admission (16/03 – 29/03)

2,500 RON = Late Admission (30/03 – 02/04)

Despre Facilitator

Tudor MIHAI (Cluj-Napoca, RO)

Facilitatorul acestui atelier este Tudor Mihai (LinkedIn), fondatorul celei mai noi agenții de inovație din Cluj-Napoca, Innovating Society.

Înainte de asta, a lucrat în Olanda timp de 5 ani, unde a ajutat companii să inoveze modele de business și să scoată pe piață noi produse. A urmat studii de business innovation și antreprenoriat, a deschis prima afacere in 2016, după care s-a specializat pe facilitare și training de Design Thinking si Lean Startup pentru antreprenori in devenire, companii mici și corporate.

Tudor a lucrat ca și consultant de inovație cu companii din industria financiară, retail si producție, a condus proiecte de economie circulară și a rezolvat probleme pentru sectorul public și ONG-uri.

Vrei să îți convingi șeful să plătească pentru tine?

Am pregătit 2 pagini de informații ușor de digerat și un studiu de caz util.