Cine suntem?

Suntem Innovating Society – ne place să vorbim puţin şi să ne concentrăm pe fapte! Dar, dacă tot eşti aici, vom spune câteva lucruri despre noi 🙂

Ce facem?

Inovăm – Credem în inovaţie, susţinem inovaţia şi vrem să îi învăţăm şi pe alţii să inoveze. Suntem o agenţie de consultanţă specializată în inovaţie, design thinking şi project management.

Vrem să te ajutăm să rezolvi probleme într-un mod eficient şi să descoperi noi oportunităţi pentru a-ţi dezvolta afacerea. Nu credem în “reţete”, de aceea construim soluţii mulate pe nevoile tale, dar mai ales, ale clienţilor tăi.

Cu cine am lucrat?

Experiența noastră este variată și am facilitat soluții inovative în diferite sectoare de activitate, mai exact pentru companii din domeniul guvernamental, bancar, IT, horeca, alimentar, publicitate și lista nu se oprește aici. Câteva dintre companiile cu care ne mândrim le poți găși mai jos. Iar daca vrei sa aflii mai multe detalii, ne poti cere un case study.

Fără ghicitori sau presupuneri, inovaţia este o ştiinţă exactă, bazată pe date şi ajutată de un dram de creativitate.

Viziunea noastra

Imaginează-ţi o lume unde oamenii abia aşteaptă să cumpere ce ai de oferit! Imaginează-ţi că produsele şi serviciile tale sunt atât de bune încât oamenii stau la cozi infernale pentru ele, deoarece sunt atât de folositoare şi uşor de utilizat!

Pe lângă toate acestea, imaginează-ţi locul de muncă ideal, unde angajaţii vin motivaţi, au idei strălucite, lucrează eficient în echipă şi procesele interne pur şi simplu curg ca pe roate!

Idealism? Preferăm să îi spunem optimism. Optimism fiindcă ştim că se poate, ştim că resursele există şi ştim că atitudinile există.

De ce sa ne alegi pe noi?

Punem la dispoziţie baza noastră de cunoştinţe şi experienţe acumulate în Olanda, ţara care ne-a inspirat felul în care abordăm problemele şi modul în care lucrăm cu oamenii. Olandezii sunt pragmatici, bine organizaţi, echipaţi cu ultimele unelte şi metode,cu o viziune clară a viitorului şi cu dorinţa de a crea ceea ce nu s-a mai creat până acum. Vrem să aducem această gândire şi în România, unde credem că este nevoie de o schimbare în bine.

Alte beneficii?

Dacă alegi să lucrezi cu noi, vei avea automat acces la “Our Knowledge Base”, cum ne place să îl numim. Acesta este, de fapt, un network extins de experţi cu care ne consultăm îndeaproape.

Vezi serviciile noastre

Aceasta metoda presupune întâlniri regulate pe o perioada mai lungă de timp, ceea ce permite atenție la detalii și un progres susținut la standarde ridicate, cu ajutorul căruia vom găsi noi oportunități de dezvoltare pentru afacerea ta.

Atunci când ai o problema specifică de rezolvat între-un timp scurt, nu vrei să pierzi deloc timp și vrei să iei drumul cel mai rapid. Te ajutăm să vii cu soluții inovative la orice problema, atât pentru ține cât și pentru întreagă echipa.

Vrei sa vorbim?

Programează o convorbire de 15 minute. Vrem să ştim cum te putem ajuta!