Workshop

Design Thinking Fundamentals

Învață să găsești soluții creative la orice problema ca un adevărat inovator

La ce îmi foloseşte Design Thinking?

Design Thinking este filozofia care stă la baza procesului de design. Această porneşte de la premisa că orice om este creativ, însă nu toţi au ocazia să îşi antreneze această latură. Aşadar, Design Thinking propune un proces pe care oricine îl poate urmă pentru a rezolva probleme într-un mod creativ, sistematic, ordonat şi uşor de înţeles.

Toată lumea se naşte creativă însă mulţi îşi pierd această calitate pe parcurs. Acest Workshop te va învăţa paşîi necesari pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ţi dezlănţui puterea creativă.

Pentru cine?

Cine nu şi-ar dori să aibă mereu idei bune?

Nu putem garanta că după acest curs vei inventa noul “Facebook” dar cu siguranţă vei învăţa paşii necesari pentru a atinge acel nivel. Restul – antrenamentul – ţine doar de tine!

Acest curs este pentru cei care vor să se simtă încrezători în propriile idei – pentru cei care vor să aibă o gândire creativă ordonată, eficientă şi productivă. Te va ajută să aborbezi problemele într-un mod uşor de rezolvat pentru a economisi timp şi pentru a lua deciziile corecte!

Metoda de lucru:

Spre deosebire de workshop-uri, training-ul nu pune atât de mult accent pe rezolvarea unei probleme specifice ci oferă, mai degrabă, o serie de exerciţii menite să antreneze gândirea creativă şi să ofere o structură care să te/vă ajute să atingi cât mai repede rezultatul potrivit. Vom lucra atât în echipă cât şi individual, iar la finalul cursului veifi capabil să explici procesul şi altora – fie la locul de muncă sau în cadrul echipei tale.

Cu ce pleci acasă:

• Metode de identificare și vizualizare a experiențelor de interacțiune

• Metode de a veni cu soluții inovative la cele mai dificile probleme

• Metode de a culege informații de la utilizatori pentru a le află nevoile

• Metode de a transformă informațiile în oportunități de afacere

• Metode de a lua cele mai bune decizii rapid și a fi mai creativi în echipa

Vrei ceva mai cuprinzător?

doublediamond

Vrei ceva mai cuprinzător?

Spre deosebire de workshop-uri, ce au că scop rezolvarea unei probleme specifice în doar câteva zile, consultanța presupune întâlniri regulate pe o perioada mai lungă, ceea ce permite atenție la detalii și un progres susținut la standarde ridicate.

Nu ai găsit ce trebuie?

Vezi și celelalte workshop-uri și training-uri. Lean Start-Up este pentru crearea și testarea conceptelor în faza inițială, Business Model Innovation găsește modele de afacere adaptate la cerințele moderne și Training-ul Design Thinking Fundamentals se adresează liderilor pentru a învață procesul care stă la baza celor mai inovative idei.

Vrem să discutăm. Spune-ne despre afacerea ta.

Ne poți scrie și pe Facebook

Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.
Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.