Miercuri, 26 Feb, 18:30-20:30, ClujHub
-20 locuri disponibile-
Dutch Design Deltas este un proces de inovare în trei pași, cu scopul de a oferi structură și claritate atunci când vrem să găsim soluții pentru rezolvarea unei probleme, împreună cu un grup sau echipă. Vei afla cum se face identificarea clienților ideali, identificarea momentelor cheie, valorificarea caracteristicilor produselor, conceperea unei strategii de marketing, testarea și îmbunătățirea produsului cu potențialii clienți. Poți citi mai multe despre proces aici.
Citește mai jos cele 5 motive pentru care să participi…
Trăim într-o lume în care tehnologia evoluează exponențial, situație ce crează noi posibilități, deschide noi drumuri și experiențe, dar o dată cu asta intervin și provocări cu care societatea nu s-a mai confruntat până acum. Așadar, într-o era dominată de schimbare și necunoscut, cum putem să ne asigurăm că vom fi pregățiți să facem față unor situații pe care încă nu le cunoaștem?
Un lucru este cert – avem nevoie de un nou set de aptitudini față de cel cu care am fost învățați pentru a face față provocărilor complexe, atât din mediul de afaceri, cât și din mediul social. Conform studiilor, o parte dintre aptitudinile necesare anilor 2020, pe care le vom practică în atelier, sunt: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gândirea critică, creativitate, inteligență emoțională, coordonarea cu ceilalți.
Prin expunerea participanților într-o experiență reală, lucrând asupra unui caz de actualitate, vom experimenta o nouă metodă de lucru ce face colaborarea dintre mebrii mai ușoară. O parte din sesiune va fi de tip „masterclass„, în care se va oferi informația teoretică, urmând că apoi această să se pună în practică. Această metodă de „learning by doing” este cea mai eficientă metodă de învățare.
Dorim să avem un grup cât mai divers, cu experiențe și cunoștințe variate. încurajăm să aplice toți oamenii ce doresc să experimenteze metode de colaborare în echipe interdisciplinare. Cei ce vor beneficia cel mai mult de această metodă sunt oamenii de marketing, din resurse umane, designeri, agile coaches, manageri de produs, lideri de echipa, oameni din învățământ, din sectorul public și din organizații non-profit.
Participarea la atelier este gratuită, dar încurajăm donarea unei sume modice de 20 RON la locul evenimentului, suma ce se va dona integral „Asociației Familia Regăsită Cluj„, ce are o grupa de 20 copilași și are că scop prevenirea abandonului școlar. Acești copii provin din familii defavorizate și vin la asociație pentru a primi ajutor cu temele pentru acasă, dar și pentru a avea activități pe care nu le pot avea cu părinții lor.
Miercuri, 26 Feb, 18:30-20:30, ClujHub
-20 locuri disponibile-
Despre Facilitator
Tudor MIHAI (Cluj-Napoca, RO)
Facilitatorul acestui atelier este Tudor Mihai (LinkedIn).
El este fondatorul agenției de inovație – Innovating Society.
Înainte de asta, a lucrat in Olanda timp de 5 ani, unde a ajutat companii sa inoveze modele de business si sa scoata pe piata noi produse. A urmat studii in management de inovatie si antreprenoriat. De scrut timp s-a mutat in Cluj sa ajute oamenii sa dezvolte un spirit antreprenorial si sa aiba cunostintele necesare sa inoveze in domeniile lor.
Haide să îl cunoști și să lucrezi împreună cu el la afacerea ta!
Miercuri, 26 Feb, 18:30-20:30, ClujHub
-20 locuri disponibile-
Te ajutăm să îți dai seama dacă acest workshop este potrivit pentru ține.