Workshop

Business Model Innovation

Găsim cel mai profitabil model de afaceri pentru compania ta

De ce aș schimba modelul de afacere?

Multe companii au început cu un model care la vremea respectivă a funcţionat perfect, dar din cauza apariţiei noilor tehnologii şi a schimbării nevoilor şi așteptărilor din partea consumatorilor, acelaşi model nu funcţionează şi acum. Companiile care se adaptează noilor cerințe mai rapid decât competiția vor beneficia de costuri reduse, procese mai eficiente şi segmente noi de clienţi.

Pentru cine?

Dacă ai deja o afacere sau ai de gând să porneşti pe acest drum, este foarte important să ştii care sunt oportunităţile pe care le pot aduce diferite modele de afacere.
Deseori există mai multe modele corecte şi vei afla că poţi beneficia de pe urma mai multor surse de venit, mai multe decât cele la care te-ai gândit deja. Acest curs se adresează echipelor de management şi celor cu putere de decizie în companie, în special Product Managerilor şi CEOs.

Metoda de lucru:

Workshopul durează o zi şi este alcătuit din trei părţi: Partea teoretică; Partea de inspiraţie; Partea practică. Participanţii vor învăţa cum să construiască un model de afaceri utilizând Business Model Canvas şi cum să inoveze pentru a obţine soluţii ingenioase de pe urma noilor modele de afacere. Toate exerciţiile se desfăşoară cu asitenta din partea facilitatorului, atât individual cât şi în echipă.

Cu ce pleci acasa:

• Modelul de afacere actual vizualizat pentru înțelegerea deplină a acestuia

• Exemple de modelel de afacere ale competitorilor și din industrii conexe

• Nevoile și așteptările clienților vor fi bine definite și validate

• Modele de afacere gata de implementat ce pot oferi mai multe beneficii decât cel curent

• Surse de știri și inspirație cu privire la tendințele la nivel global și din industrie

• Diplomă de participare marca Innovating Society pentru cursul Business Model Innovation

Vrei ceva mai cuprinzător?

bmc

Vrei ceva mai cuprinzător?

Spre deosebire de workshop-uri, ce au că scop rezolvarea unei probleme specifice în doar câteva zile, consultanță presupune întâlniri regulate pe o perioada mai lungă, ceea ce permite atenție la detalii și un progres susținut la standarde ridicate.

Nu ai găsit ce trebuie?

Vezi și celelalte workshop-uri și training-uri. Lean Start-Up este pentru crearea și testarea conceptelor în faza inițială, Design Sprint găsește soluții inovative la probleme complexe și Training-ul Design Thinking Fundamentals se adresează liderilor pentru a învață procesul care stă la baza celor mai inovative idei.

Vrem să discutăm. Spune-ne despre afacerea ta.

Ne poți scrie și pe Facebook

Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.
Citim toate mesajele si veti primi un raspuns in maxim 48 ore.